Šestogodišnjak preminuo uslijed prebrzog i prejakog naleta automobila

19. studenoga 2017.
Komentari isključeni
3.409 Pregleda

Kraj tjedna zavio nas je u crno zbog jučerašnje poslijepodnevne prometne nesreće u samom srcu grada, koja je završila s tragičnim ishodom. Prema izvješću samoborske policijske postaje, a nakon obavljenog očevida, utvrđeno je da je jučer oko 18 sati 73-godišnja vozačica svojim automobilom marke Smart, dolazeći Livadićevom ulicom prema Trgu kralja Tomislava, brzinom neprilagođenom približavanju obilježenom pješačkom prijelazu, kod kućnog broja 15 naletjela na pješake koji su se već nalazili na zebri, na sredini kolnika. To su bili 45-godišnja majka s dvoje malodobne djece, od kojih je 6-godišnjak pretrpio ozljede od čijih je posljedica ubrzo preminuo u Klaićevoj bolnici, dok je 9-godišnjak zadobio lake tjelesne ozljede i šok od prizora koji je doživio.

Pomoć su unesrećenom mališanu, kako kažu očevici, pokušali pružiti liječnici koji su bili u obližnjem kafiću, ali je nalet automobila bio takav da je nesretno dijete pretrpjelo iznimno teške ozljede. Promet središtem grada zbog toga je bio višesatno prekinut.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentara

  1. Iskrena sućut .