Najnovije
Isključenja struje 4. i 5. lipnja (3. lipnja 2020. 18:26)
Samobor je lepi varoš – Stojdraga (3. lipnja 2020. 16:36)
Velik odaziv – hvala svima! (3. lipnja 2020. 13:50)
Radovi na samoborskim prometnicama (3. lipnja 2020. 13:01)
Kakva nas budućnost čeka? (3. lipnja 2020. 11:34)
Online edukacija za male iznajmljivače (2. lipnja 2020. 16:03)

Miro Kelečić i dalje na čelu Samoborskog športskog saveza

11. studenoga 2017.
Komentari isključeni
1.743 Pregleda

Miro Kelečić novi je stari predsjednik Samoborskog Športskog saveza dok su za potpredsjednike izabrani Davor Cipek i Hrvoje Frankić. Povjerenje da iduće četiri godine budu na čelu Samoborskog športskog saveza jednoglasno su im dali skupštinari na izbornoj skupštini održanoj u petak, 10. studenog, u Sportskoj dvorani Samobor.

Za članove Nadzornog odbora izabrani su Vlado Bašić, Milan Garašić i Snježana Hofer dok su za članove Izvršnog odbora izabrani Martina Bublić, Vlado Čerkez, Saša Kolman, Dragutin Marović, Ljiljana Šurbek Bošnjak i Mladen Vlahović.

Na skupštini je prihvaćen plan rada te financijski plan za 2018. godinu, a u članstvo Saveza primljen je Boksački klub Stršljen.

Pojedini klubovi dobili su upozorenje da će biti isključeni iz Samoborskog športskog saveza ako do 1. 12. ove godine ne reguliraju svoj status u Uredu državne uprave.

Miro Kelečić zahvalio je skupštinarima – predstavnicima sportskih klubova na danom povjerenju te rekao kako će i dalje raditi za boljitak i razvoj sporta u Samoboru. Naglasio je kako je velik posao odrađen u proteklom mandatu vezano za usklađivanje s novim zakonskim propisima te da je ulaganje u razvoj mladih sportaša i unaprjeđenje dosegnute sportske kvalitete u pogledu za odvijanje sportskih aktivnosti i postizanje sportskih rezultata osnovna orijentacija Samoborskog športskog saveza.

Miro Kelečić zahvalio je Gradu Samoboru koji sa značajnim sredstvima podupire sport u Samoboru.

U ime Grada Samobora nazočnima su se obratili pročelnik Juro Horvat i zamjenica gradonačelnika Sanja Horvat Iveković.

Pročelnik Juro Horvat zahvalio je svima koji su u proteklom mandatu uložili svoj trud i znanje u razvoj sporta u Sambooru te je čestitao svima novoizabranima poželjevši im puno sportske sreće i uspjeha u obnašanju njihovih dužnosti. Naglasio je i kako se svake godine sredstva za javne potrebe u sportu podižu te da Grad puno ulaže u gradnju sportskih objekata te uređenje sportskih površina.

Izabranom rukovodstvu Samoborskog športskog saveza u ime Grada Samobora čestitala je zamjenica gradonačelnika Sanja Horvat Iveković zahvalivši nazočnim predstavnicima klubova na svemu što čine za samoborski sport i time Samobor na sportskoj karti Hrvatske pozicioniraju kao uspješan grad koji pridonosi razvoju sporta i zdravom životu. Svima je poželjela puno zdravlja i sportskih uspjeha.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.