Još jedno priznanje za samoborsku Turističku zajednicu

11. studenoga 2017.
Komentari isključeni
1.298 Pregleda

Posebno priznanje zaslužila je Turistička zajednica grada Samobora za produkciju filma Samobor na 20. Međunarodnom festivalu turističkog filma u Solinu. Priznanje su preuzele djelatnice TZ Samobor, Marijana Obad Slamar i Ivana Kokot.Jubilarni 20 međunarodni festival turističkog filma dio je objedinjene turističke priredbe koju su još činili 24. međunarodna smotra turizma, filma i krajobraza (INTERSTAS) te 15. predstavljanje nominiranih hrvatskih gradova i mjesta za međunarodnu nagradu Zlatni Cvijet.

Podsjetimo, na istoj priredbi prošle godine gradonačelniku Kreši Beljaku dodijeljena je Povelja F.E.S.T. 2016., koju već dugi niz godina dodjeljuje Europska federacija turističkih novinara sa sjedištem u Rimu, dok je Turistička zajednica nagrađena Zlatnim Interstasom 2016., za izuzetan doprinos razvoju turizma.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.