Foto: Davor Đopar

Zahuktale pripreme za 8. Rally show Santa Domenica

10. studenoga 2017.
118 Pregleda

Konferencija za medije, uoči 8. Rally Showa Santa Domenica, održat će se u ponedjeljak, 13. studenog točno u podne u prostorijama novootvorenog Turističko informativnog centra Svete Nedelje, Stilinovićeva 1, Sveta Nedelja (GPS 45°47.815N 15°46.610E).

Osim programa “8. RSSD-a”, i najave dolaska velikih imena iz svijeta autosporta, bit će predstavljene i brojne novosti od kojih je najveća Shakedown – službeni trening.

Na konferenciji za medije govorit će višestruki prvaci Juraj Šebalj i Nenad Lonačarić, a u ime Organizacijskog odbora nazočnima će se obratiti Daniel Vojvodić, predsjednik, te Direktor rallyja Daut Damarija.

O važnosti ove manifestacije za Grad Sveta Nedelja govorit će gradonačelnik, Dario Zurovec i Monika Golubić iz TZ Grada Sveta Nedelja

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentirajte