Najnovije

Ferdići najbolji tamburaški koncertni orkestar u Hrvatskoj!

6. studenoga 2017.
Komentari isključeni
681 Pregleda

Stariji orkestar Tamburaškog društva Ferdo Livadić pod ravnanjem Petre Vojvodić i uz stručno vodstvo Romana Grossa osvojili su prvu nagradu na 24. Susretima hrvatskih tamburaških orkestara i sastava!
Ferdići su se natjecali u kategoriji koncertnih orkestara, a konkurencija su im bili orkestri iz Zagreba, Čakovca, Varaždina, Male Subotice i Zlatar Bistrice. Osim titule pobjednika, Stariji orkestar nagrađen je i novom tamburom.

Susreti su održani tijekom vikenda u Dugom Selu u organizaciji Hrvatskog sabora kulture, a okupili su ukupno 350 najboljih hrvatskih tamburaša iz 18 orkestara i sastava, izabranih na županijskim smotrama od strane selektora.
foto: TD F. Livadić

Kruno Solenički

Kruno je novinar i foto reporter cijeli svoj život. Uspješno se okušao u filmskoj i tv produkciji. Nisu mu strani ni marketing i odnosi s javnošću.

Komentara

  1. Bravo Ferdići!!!!! Ne znam po koji puta ovaj tamburaski orkestar ostvaruje njabolje rezultate u Hrvatskoj i Europi. Ponosan sam kaj sam Samoborac. Rezultati su jos vrijedniji kad je ovom orkestru prosjek godina18. Nadam se da ce i gradsko poglavarstvo na celu sa gosp. Beljakom imati sluha za njihove potrebe. Jos jednom veliko BRAVO!