Zima je idealna za trčanje!

31. listopada 2017.
Komentari isključeni
1.071 Pregleda

Ove zime odlučite se za sport, boravak na svježem zraku i druženje s brojnim sudionicima Samoborske zimske trail lige.

Iako pod novim nazivom, liga se nije puno mijenjala pa se trči već iskušanim stazama u bajkovitom okružju Samoborskog gorja.Organizator, Klub cestovnog i planinskog trčanja Samobor i ove je godine pripremio pregršt iznenađenja, a natjecatelje očekuju dvije lijepe, tehnički zahtjevne staze, duga na 15,7 km, kratka na 9,03 km i rekreativna staza duga 5 km za rekreativce i nordijsko hodanje.

Prvo kolo održava se u subotu, 18. studenog, a kroz 12 kola liga će trajati do 10. veljače. Liga će se održavati svake subote u 10:00 sati, a start i cilj je ispred Lovačke kuće na Poljanicama.

Nakon istrčane utrke okrjepa je spremna u ugodnom ambijentu Lovačke kuće, a uz domaće specijalitete po posebnim „sportskim“ cijenama, očekuje vas i niz sponzorskih iznenađenja.

Malo pravila:
• Startnina u iznosu od 20 kn plaća se kod podizanja startnog broja pred pojedino kolo, a uključuje i čaj po završetku trčanja
• Za konačni plasman potrebno je minimalno 50% istrčanih kola plus jedna utrka
• Svako istrčano kolo lige iznad minimuma nagrađuje se sa 5 bodova
• Hodanje i planinarenje je dopušteno, kao i nordicwalking štapovi.

Prijave su moguće putem Stotinke, https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/520, a sve informacije dostupne su na www.kciptsamobor.hr te Facebook stranici.

Provedite zimu u Samoboru, uživajte u trčanju, domaćim specijalitetima i druženju!

Kontakt:
Željko Oreški, Klub cestovnog i planinskog trčanja Samobor, mob: 091 276 28 22,
e-mail: zeljko.oreski@gmail.com
Petra Aralica, Klub cestovnog i planinskog trčanja, mob: 091 3838 583, e-mail: petra.aralica@gmail.com

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.