Bogata ponuda cvijeća, a cijene kao i lani!

31. listopada 2017.
Komentari isključeni
1.103 Pregleda

Uoči blagdana Svih svetih ponuda cvijeća i cvjetnih aranžmana i ove je godine bogata u našem gradu. Prodavači su na više lokacija, a kod nekih od njih na samoborskoj tržnici i u Klešćićevoj ulici provjerili smo što sve nude i jesu li zadovoljni potražnjom. Kažu kako je ponuda bogata, a cijene se kreću od 10 pa do 250 kuna, ovisno kupujete li samo pušlek krizantema ili veliki cvjetni aranžman. Cijene će sutra u poslijepodnevnim satima biti niže, jer prodavači žele prodati sve što im je ostalo. Kažu kako najviše prodaju uoči samog blagdana Svih svetih, a sutra će najbolje proći oni koji prodaju na štandovima u blizini groblja.

Što se tiče svijeća i lapaša cijene se kreću od 3 do 25 kuna. Tradicijskim obrtima, koji sami izrađuju svijeće, velika konkurencija su trgovački centri koji lampaše prodaju po nižim cijenama, no razlika je, kažu u kvaliteti proizvoda.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.