Gornji kraj ostao bez vode!

29. listopada 2017.
Komentari isključeni
791 Pregleda

Nakon jutrošnjeg puknuća vodoopskrbnog cjevovoda u samoborskom Gornjem kraju stiglo nam je i cjelovito priopćenje Vodoopskrbe i odvodnje koje glasi:

Obavještavamo Vas da su u nedjelju, 29.10.2017. godine, zbog puknuća vodoopskrbnog cjevovoda bez vode potrošači u ulicama Gornji Kraj, Čudomerščak, Gračec, Taborec, Rudarska draga, Vugrinščak i dijelu Starogradske ulice u Samoboru.

Sve raspoložive ekipe Vodoopskrbe i odvodnje su na terenu kako bi se sanacija što prije dovršila, te osigurala normalizacija vodoopskrbe svim kućanstvima.

Također, zbog radova na sanaciji postoji mogućnost slabijeg tlaka vode na području ulica Stražnik, Vrhovčak, Dubrava, Josipa Bana Jelačića te u svim zapadnim ulicama do Bregane.

Za vrijeme trajanja radova opskrba vodom obavljat će se putem autocisterni s oznakom ‘Voda za piće’.

Molimo građane navedenog područja za razumijevanje i strpljenje.

Oko 14 sati stigla je nova obavijest iz Vodoopskrbe i odvodnje da su radovi na sanaciji vodoopskrbnog cjevovoda završeni, te je u tijeku normalizacija vodoopskrbe na području samoborskog Gornjeg kraja.

Potpuna normalizacija vodoopskrbe očekuje se najkasnije do 22 sata.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.