Najnovije

Vatrogasci iz Otoka pripremili najbolju kotlovinu!

22. listopada 2017.
Komentari isključeni
981 Pregleda

Samoborski vatrogasci pokazali su drugog dana održavanja 8. Festivalu kotlovine da su vrhunski kuhari! Najbolju kotlovinu pripremila je ekipa DVD-a Otok.

Drugo mjesto izborila je ekipa DVD-a Bregana, a treće ekipa DVD-a Grdanjci.

Sve su ekipe, od njih 14, bile odlične, a o pobjedniku su odlučivale nijanse – rekao je predsjednik ocjenjivačke komisije Miljenko Perković. Vatrogasci su uhodana ekipa i iz godine u godinu su sve bolji u pripremanju i promociji ovog tradicionalnog samoborskog jela – kaže Miljenko Perković uz poruku da samoborski vatrogasci mogu i na državno kulinarsko natjecanje, jer i tamo bi vjerojatno bili među prvima.

Prvi dan Festivala održan je u Kleščićevoj ulici, no danas je premješten pod šator na Trgu kralja Tomislava, što se , s obzirom na kišu, pokazalo dobrom odlukom organizatora. I danas su mnogi posjetitelji došli kušati vrhunsku kotlovinu koja se dijelila besplatno. Bilo je tu naravno i dobrog vina i pjesme. Čestitamo svim sudionicima!

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.