“Samoborčeki” pjesmom i plesom čestitali Samoboru rođendan!

19. listopada 2017.
Komentari isključeni
952 Pregleda

U prepunoj dvorani kina Samobor, na raskošno uređenoj pozornici , u srijedu 18.10. održan je koncert DZ Samoborček pod nazivom „Samoborčeki i prijatelji“. Baš kako su i najavljivali, veselo, razigrano, puno dječje pjesme i plesa. Uz čvrstu i sigurnu ruku voditeljice Jelene Đogić, Samoborčeki su sigurno, uvježbano otpjevali 11 pjesmica iz svog bogatog repertoara.

Iz pjesme u pjesmu tijekom koncerta mladi glumac Adi Prohić svojom mladošću i doskočicama ostvaruje sjajnu sinergiju između malih pjevača i publike.Velikim pljeskom publike nagrađene su mlađe i starije plesačice Plesnog kluba Balans koji su se predstavile s dvije koreografije Mačji i Španjolski ples.

Gosti koncerta bili su i DZ HITIĆI iz Jastrebarskog koji su otpjevali svoje 3 nove pjesmice. Športski plesni klub Samobor otplesao je Latin confusion i to skupina Chicoritas – djevojčice do 12 godina.Na kraju jednosatnog koncerta, domaćini, gosti i publika otpjevali su sretan rođendan našem gradu Samoboru.

Samoborčeki su još jednom pokazali da su sjajni domaćini, izvođači i realizatori. Mali su, ali su veliki.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.