Veliko srce Samoboraca za potrebite

13. listopada 2017.
Komentari isključeni
851 Pregleda

Oko 500 kilograma odjeće i obuće te oko 50 kilograma prehrambenih i higijenskih artikala prikupljeno je jučer u akciji Solidarnost na djelu Hrvatskog crvenog križa koju je na području Samobora, Svete Nedelje i Stupnika organiziralo naše gradsko društvo sa svojim brojnim volonterima. Pod geslom “Ne dvoji, za drugoga izdvoji” u ovoj velikoj sabirnoj akciji, 45. po redu, naši sugrađani i susjedi pokazali su svoje veliko srce jer su uz ove već navedene predmete donirali i deke, posteljinu i dječje igračke za sve potrebite.

Preko najmlađih volontera Crvenog križa iz samoborskih i svetonedeljskih osnovnih škola, prikupljao se i novac prodajom bonova u apoenu od 5 kuna, a rezultati tog dijela akcije bit će poznati tijekom sljedećeg tjedna kada svi u Crveni križ vrate neprodane novčane bonove. Akcija će potrajati do kraja godine, pa se materijalna dobra poput odjeće, obuće, hrane i higijene, mogu donijeti i svakim radnim danom između 8 i 14 sati u sjedište Crvenog križa u Samoboru, u Krležinoj 5, a veće količine uz prethodnu najavu na telefon 33 61 681. Skladište samoborskog Crvenog križa za sve one kojima je takva pomoć potrebna otvoreno je srijedom između 8 i 12 sati.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.