Podržite udruge koje se brinu o napuštenim životinjama!

12. listopada 2017.
Komentari isključeni
850 Pregleda

Udruga za održivi razvoj Pozitiva Samobor u subotu, 14. listopada, u Centru za mlade – Bunkeru od 10.30 do 12.30 sati organizira humanitarnu izložbu pasa s ciljem prikupljanja sredstava za pse o kojima nesebično brinu tri Udruge; Udruga Rea koja je registrirana, neprofitna, nevladina organizacija, skupina volontera čiji je cilj udomljavanje napuštenih pasa i mačaka grada Samobora i okolice, Udruga za zaštitu i dobrobit životinja Indigo i Udruga Rina za zaštitu i promicanje prava životinja.

Navedene udruge će u subotu predstaviti građanima svoj rad i pse o kojima brinu.

“Rad navedenih udruga temelji se na volontiranju i dobroj volji, a zajednički cilj im je jasan – pomoći napuštenim šapama, nadomjestiti im sve ono što bi im neko drugi trebao pružati i ono najvažnije, pronaći im zauvijek dom. U toj misiji odlučili smo im pomoći” – ističu u “Pozitivi” te pozivaju građane da se uključe u ovu humanitarnu akciju na način da doniraju novac, hranu, igračke, vodilice, ampule i sve što misle da bi moglo biti korisno za pse. Također, od svake prodane kave u Caffe baru Sway koji se nalazi u Bunkeru kuna se odvaja za napuštene pse.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.