U Šibenik po dva zlata i srebro

27. rujna 2017.
Komentari isključeni
1.907 Pregleda

Samoborske gimnastičarke i ove su godine sudjelovale na turniru svetog Mihovila u Šibeniku i kući se vratile s tri medalje, dvije zlatne i jednom srebrnom. Ponovno su najbolje u konkurenciji mlađih kadetkinja bile najmlađe gimnastičarke, Mia Bajan, Jelena Kruhan, Marta Jelić, Korina Petrović, Lora Jaklenec i Elena Vlahović. Pojedinačnim medaljama okitile su se Mia i Jelena, Mia zlatom, a Jelena srebrom. Elena je osvojila 6. mjesto. U ovoj kategoriji nastupila je i Eva Prčić.

U kategoriji kadetkinja, za 3 desetinke pobjegla je bronca Leire Golubić. Nola Lucarić i Lucija Mučnjak također su nastupile, ali ovoga puta nešto su lošije odradile svoje vježbe te su ostale bez visokog plasmana.

Ema Kristina Šprljan, Ema Babić i Laura Petrović solidno su nastupile u kategoriji mlađih juniorki.

Na natjecanju su ih pratile trenerice Jelena Pađan i Martina Bublić, koja je ujedno bila i vrhovna sutkinja natjecanja. Ukupno je nastupilo oko 200 natjecatelja iz 16 klubova iz 3 zemlje.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.