Od prometnih pravila do prve pomoći

27. rujna 2017.
Komentari isključeni
1.034 Pregleda

Učenici drugih razreda osnovnih škola Samobor i Rude jučer su prošli edukaciju pod nazivom “Program prometne kulture za najmlađe”. Stotinjak najmlađih obradovalo se nastavi na otvorenom i radionicama o prometnoj kulturi u izvedbi Jumicar-a i prvoj pomoći, koju su provodili djelatnici i volonteri Gradskog društva Crvenog križa Samobor. Učenici su imali prigodu učiti o pravilima u prometu i o tome kako pružiti pomoć pri lakšim ozljedama.

Asistenti u instrukcijama bili su stariji učenici škole Samobor, a na prometnom poligonu pridružio se i policijski službenik Stjepan Fadljević. Ekipu Gradskog društva Crvenog križa Samobor predvodila je nova ravnateljica Anica Francetić Kufrin, inače viša medicinska sestra, s primarijusom doktorom Slavkom Lovasićem.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.