Knjiga znanja kao ujedinjenje frekvencija svih svetih knjiga

21. rujna 2017.
Komentari isključeni
758 Pregleda

U Gradskoj knjižnici Samobor, na Odjelu za odrasle, predstavljena je u četvrtak navečer “Knjiga znanja”. Riječ je o knjizi koju je zapisala Vedia Bulent Corak, predsjednica Udruge univerzumskog centra ujedinjenja svjetske bratske zajednice Mevlana vrhovne fondacije. Kako je na predstavljanju okupljenima pojasnio Mihajl Mandić, “Knjiga znanja” joj je diktirana kroz izravni kanal Alfa u razdoblju od 1981. do 1993. godine, a kroz isti taj kanal su diktirane i sve svete knjige. No, kako je istaknuto, “Knjiga znanja” nije religijska knjiga i nema obilježje svetosti.

U međuvremenu se “Knjiga znanja”, rečeno je, proširila cijelim svijetom pa je s originalnog turskog prevedena na 15 jezika, uključujući i hrvatski jezik. Kako je pojašnjeno, ovom je knjigom “kozmička tehnološka dimenzija” našem planetu predstavila novu “svjetlost-foton-ciklon tehniku” koja “Knjizi znanja” daje jedinstvena obilježja i vrijednost. Tako bi ona trebala, između ostalog, pomoći ljudima u prihvaćanju moćnih kozmičkih energija i bržem razvoju na Zemlji u prijelaznom razdoblju prema Zlatnom Dobu, a koje nas čeka u 23. stoljeću i trajat će 700 godina.
Do tada bismo trebali dosegnuti Omegu koja je sloj svijesti do koje se ljudska svijest treba uzdići, a kako su frekvencije svih svetih knjiga ujedinjene u “Knjizi znanja”, e to čini mogućim primanje 76. energije koja je cjelokupna frekvencija Omega kanala koji je 19. dimenzija i ima devet slojeva – objašnjeno je između ostalog u 45 minuta druženja uz “Knjigu znanja” u Gradskoj knjižnici Samobor. Tko želi znati više, slobodan je potražiti najbližu “fokalnu točku Knjige znanja” i saznati više na predavanjima.
Kruno Solenički

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.