Od inline hokeja, preko karate škole i vrtića te nogometa do Europskog tjedna sporta u Samoboru

13. rujna 2017.
Komentari isključeni
374 Pregleda

Serijal naših sportskih priča ovoga smo tjedna započeli inline hokejom s obzirom na to da je na terenima Sportskog centra Kuna, pored Zagrebačkog velesajma, odigran 6. međunarodni turnir u inline hokeju Tapir cup 2017., jedan od najkvalitetnijih turnira u regiji, na kojemu je sjajan uspjeh ostvarila ekipa “Pitoni Samobor” pobijedivši u finalu slovensku momčad Grizlija s 4:3. O tome smo sve detalje doznali od samoborskog hokejaškog majstora Vjeke Vrbančića.

U nastavku emisije donosimo priču o samoborskoj karate školi i karate vrtiću unutar karate kluba Samobor. Kako se upisati i zavoljeti ovu borilačku vještinu, objasnili su nam Maja Lenard i Davor Mrzak.

Nakon presjeka nogometnih aktualnosti, emisiju smo završili još jednim presjekom kojim najavljujemo sve aktivnosti i sudionike projekta Europski tjedan sporta u Samoboru pod nazivom “Be Active”, koji će se održati od 23. do 30. rujna.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.