HVIDR-a Samobora i Svete Nedelje najuspješnija na 15. Sportskim igrama Zg. županije!

13. rujna 2017.
Komentari isključeni
498 Pregleda

Sportske igre zajednica HVIDR-e Zagrebačke županije održane su 15. put i to u Zaprešiću gdje je nastupilo 196 natjecatelja iz 8 Hvidri. Među njima najuspješnija je bila HVIDR-a Samobora i Svete Nedjelje koja je nakon razigravanja osvojila ukupno 1.mjesto. Najbolji su bili u utrkama u kolicima, električnom pikadu, streljaštvu, sportskom ribolovu i boćanju.

Do srebra su stigli u stolnom tenisu, do bronce u dvoranskom kuglanju, a korak do postolja ostali su u visećoj kuglani i šahu. Iz HVIDR-e Samobora i Svete Nedelje ostali su domaćini iz Zaprešića i Ivanić Grad kojima je pripalo ekipno drugo, odnosno treće mjesto. U ostatku poretka raspored je bio Dugo Selo, Velika Gorica, Kloštar Ivanić, Jastrebarsko te na osmom mjestu Vrbovec.

Nakon podijele nagrada uz jelo i piće nastavljeno je druženje natjecatelja i gostiju.

K. Solenički

foto: M. Habljak

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentara

  1. Briljantno…