Crtopriče

13. rujna 2017.
Komentari isključeni
323 Pregleda

Peti dani kratkopričaša, koje organizira Gradska knjižnica Samobor, počeli su danas crtanjem kratke priče na potezu od kina do kafića Tom. Odabrane priče crtali su, odnosno ilustrirali Dominik Vuković i Lav Paripović te samoborski ULUS-ovci, Ivan Tibor Grujić, Nevenka Miklenić, Zdenka Resar i Maja Cipek. Svaki od njih sam je odabrao priču prema svom ukusu i pokušao na OSB panelima što bolje oslikati prizore iz nje, tehnikom i medijem prema vlastitom izboru – rekao nam je Ivan Tibor Grujić.

Njihovi uratci moći će se vidjeti sutra u 19 sati na proglašenju najboljih priča u Knjižnici kada će njihovim autorima biti dodijeljene nagrade. U petak su u 19 sati svi dobrodošli u kafić Tom gdje će priče čitati pisac Andrija Škare, a zasvirat će bend “U pol devet kod Sabe”.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.