GKS vas poziva na 5. Dane kratkopričaša!

11. rujna 2017.
Komentari isključeni
421 Pregleda

Dani kratkopričaša koje organizira Gradska knjižnica Samobor počinju u srijedu 13. rujna i potrajat će do petka 15. rujna, a ulaz na sva događanja je besplatan.

Ovaj projekt kojim se potiče pisanje i čitanje pod nazivom “Pričam ti priču” započeo je natječajem za najbolju kratku priču, kojeg je Gradska knjižnica Samobor prvi put raspisala prije 5 godina. Od tada pa do danas, svake godine na natječaj pristigne oko 150 priča iz cijele Hrvatske, a autore najboljih očekuju i novčane nagrade. Ovogodišnja dodjela nagrada bit će upriličena u Gradskoj knjižnici na Odjelu za odrasle u četvrtak, od 19 sati.

Dan prije, u srijedu će se kratkopričaši između 10 i 17 sati naći na crtalačkom zadatku, na potezu od kina do kafića Tom. Priču će tamo crtati street artist Boris Bare (Pimp My Pump), karikaturist Dominik Vuković i samoborski ULUS-ovci. U petak ste svi pozvani da u 19 sati navratite do Toma gdje će priče čitati pisac Andrija Škare, a zasvirat će i bend “U pol devet kod Sabe”.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.