Za Drugu ligu borba s Olimpijom iz Osijeka

8. rujna 2017.
Komentari isključeni
1.257 Pregleda

U finalnom susretu doigravanja za ulazak u Drugu ligu Tenis klub Samobor 1890. poražen je od gostujućeg sastava Donjeg Miholjca koji je nastupio u svom najboljem sastavu. Nakon pojedinačnih susreta rezultat je bio 3:2 za goste. Pobjede za Samoborce ostvarili su Janko Lumpert protiv Marina Bradarića, trenera Mirjane Lučić, koji je za ovaj nastup doputovao izravno iz New Yorka, te Gordan Brkić protiv Emira Alitija. Oba samoborska igrača slavila su nakon velike borbe s 2:0 u setovima. Odlično je igrao i Nikola Bašić kojeg je porazio Tomislav Draganja tek nakon 3 izjednačena seta.

Iskusni profesionalci, Marin Draganja i Filip Veger, ostvarili su pobjede protiv Pazmana i Šulera. S još dvije pobjede u parovima gosti su došli do konačne pobjede od 5:2. Igrači Samobora sutra u Osijeku igraju protiv domaće Olimpije za ulazak u Drugu ligu.

Boris Lumpert

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.