Elementarna nepogoda proglašena i za Samobor

8. rujna 2017.
Komentari isključeni
784 Pregleda

Župan Zagrebačke županije proglasio je elementarnu nepogodu uslijed suše za područje Samobora i ostalih područja Zagrebačke županije (Ivanić-Grad, Jastrebarsko, Sveta Nedjelja, Velika Gorica, Brckovljani, Brdovec, Klinča Sela, Kloštar Ivanić, Kravarsko, Križ, Luka, Pokupsko).Slijedom toga, Grad Samobor poziva građane da prijave štetu uzrokovanu sušom na poljoprivrednim kulturama.

Prijava štete podnosi se u sobi 316 Gradske uprave Grada Samobora, Trg Kralja Tomislava 5, zaključno s petkom, 15. rujna do 12:00 sati. Za prijavu štete potrebno je ispuniti obrazac temeljem kojeg će Gradsko povjerenstvo za procjenu šteta od elementarne nepogode izaći na teren i utvrditi zatečeno stanje. Obrazac se može preuzeti na internet stranici www.samobor.hr ili u sobi 316 Gradske uprave Grada Samobora, Trg kralja Tomislava 5.

Građani za sve dodatne informacije mogu kontaktiraju Krunoslava Zniku u Upravni odjel za gospodarstvo na broj telefona 091 3366 507.

Obrazac-prijave-stete EN-P

odluka_elementarna_susa_8_9_17

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.