Samoborski košarkaši u Ljubuškom i Čitluku

4. rujna 2017.
Komentari isključeni
783 Pregleda

Na poziv Košarkaškog kluba Ljubuški, od 1. do 3. rujna mlađekadetska i juniorska ekipa samoborskog košarkaškog kluba odigrala je nekoliko međunarodnih utakmica s Košarkaškim klubom Čitluk i Košarkaškim klubom Ljubuški. Svi susreti protekli su u fer i prijateljskom nadmetanju, igra je bila na dosta visokoj razini, a utakmice su poslužile za uigravanje ekipa za predstojeća prvenstvena nadmetanja.

Utakmica mlađih kadeta protiv Čitluka završila je 37:36 u korist Samoboraca. U drugom susretu mlađi kadeti Samobora poraženi su od Ljubuškog s 33:51. Ni samoborski juniori nisu bolje prošli u srazu s vršnjacima iz Ljubuškog. Izgubili su prvu utakmicu s 51:70, a i druga je završila pobjedom domaćina od 75:69.

Osim u odigravanju utakmica, Samoborci su uživali u izletima u obližnji nacionalni park, na prekrasne slapove Kravica, te u Međugorje na brdo ukazanja.

Zdravko Džimbeg

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.