Od plivanja, preko streličarsrtva i karatea do juda i nogometa!

31. kolovoza 2017.
Komentari isključeni
1.237 Pregleda

U emisiji “Športofon”, u utorak 29. kolovoza, detaljan osvrt na 42. plivački Faros maraton dao je glavni tajnik Hrvatskog saveza daljinskog plivanja Borisa Kovačevića.

Govorili smo i o uspjehu streličara Maria Vavre koji je na Univerzijadi u Tajvanu osvojio brončano odličje. Dojmove s ovog natjecanja, najvećeg nakon Olimpijskih igara, s nama su podijelili brončani Mario Vavro i njegova trenerica Lana Koller Fundelić.

Sve o upisima u karate vrtić i karate školu Karate kluba Samobor te uvjetima treniranja ispričao nam je predsjednik Karate kluba Samobor, Darka Šimunec.

U Športofonu poslušajte i kako je bilo na prijemu koji je Grad Samobor organizirao za Helenu Vuković, svjetsku kadetsku prvakinju u judu. Helenu Vuković i njene trenere te čelnike Profectus kluba primio je i prigodno nagradio gradonačelnik Krešo Beljak sa suradnicima.

Nogometna legenda Zlatko Škorić Žoga u razgovoru za Športofon podsjetio je na Dinamovo osvajanja Kupa velesajamskih gradova, natjecanja koje je kasnije preraslo u Kup Uefe, današnju Europa ligu. Najavio je i druženje u Samoboru, koje će biti u subotu, 2. rujna, od 16 sati.

Emisiju vodi i uređuje Mislav Maroević.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.