Od subote i besplatna joga za umirovljenike

30. kolovoza 2017.
Komentari isključeni
1.385 Pregleda

Novi besplatni program pripremili su u udruzi Joga u svakodnevnom životu. Naime, nakon programa joge u parku, od rujna se kreće s besplatnim programom joge za umirovljenike. Svake subote od 9 do 10 sati u prostoru Udruge umirovljenika grada Samobora, u Ulici Josipa Komparea 5, održavat će se joga za umirovljenike. Prva prilika je već ove subote, a sve dodatne informacije mogu se dobiti od instruktorice Ksenije na broj mobitela 095 530 6268.

Ovim programom nastoji se poboljšati kvalitetu života starijim sugrađanima ne opterećujući njihov budžet. Redovitim vježbanjem joge umirovljenici mogu održati vitalnost i zdravlje tijela i duha, a medicinski je dokazano da joga djeluje stimulirajuće i uravnotežujuće na sve sisteme u ljudskom tijelu. Joga pročišćava i regenerira cijelo tijelo te podiže razinu životne energije u čovjeku.

K.S.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.