DVD Rude slavi 90 godina djelovanja

30. kolovoza 2017.
Komentari isključeni
1.188 Pregleda

Svoju proslavu dolazećeg vikenda imat će i članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Rude. Ovaj DVD proslavit će 90 godina svog djelovanja prigodnim programom u subotu na rukometnom igralištu RK Rudara.

Već u 7 sati Rudare će probuditi budnica Limene glazbe Plešivice, da bi pravi program počeo u 17 sati i 20 minuta svečanim mimohodom od vatrogasnog doma u Rudama do igrališta. U 18 sati počinje svečana sjednica na kojoj će se okupljenima obratiti predsjednik DVD-a Ivan Fresl, a nakon pregleda povijesnog puta društva i pozdravne riječi gostiju uslijedit će dodjela odlikovanja i priznanja članovima i prijateljima DVD-a Rude. Po završetku svečane sjednice, u subotu od 20 sati uslijedit će zabava na rukometnom igralištu uz grupu Motiv i rudarske delicije. Detaljnije o proslavi 90 godina djelovanja DVD-a Rude govorit ćemo dolazećih dana u programu Radio Samobora.

K.Solenički

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.