Počinje upis u Karate klub Samobor – najbržima besplatni kimono!

29. kolovoza 2017.
Komentari isključeni
1.872 Pregleda

Karate klub Samobor upisuje nove članove i to od utorka, 5. rujna. Međutim, ne bi trebalo čekati krajnji rok za upis u Karate klub Samobor jer prvih 30 novoupisanih u karate školu dobit će besplatan kimono za trening te dva mjeseca besplatnog vježbanja, a prvih 15 novoupisanih u Karate vrtić dobit će klupsku majicu te dva mjeseca besplatnog vježbanja!

Jasno, ključni razlog za upis je prilika trenirati u klubu koji je već godinama u hrvatskom karate vrhu i u kojem rade samoborske karate legende dokazane u radu s djecom: Maja i Ana Lenard, Ivana Karamatić, Davor Mrzak, Davor Cipek i Darko Šimunec.

Sto je razloga zašto svom “karate kidu” omogućiti da se posveti ovom sportu: karate je oblik samoobrane i sporta koji pruža djeci uravnotežen način života te objedinjuje tjelesno, umno i duhovno stanje kao rijetki koji drugi sport, nudi zdraviji i uravnotežen način života, povećava zrelost i ustrajnost kao i samopouzdanje, adaptaciju i prilagodbu u zajednici. Karate također razvija pozitivne psihofizičke osobine naročito predškolske i školske djece, a trenirajući karate djeca razvijaju mišiće cijelog tijela. Za one najambicioznije tu je i činjenica da je karate konačno postao i olimpijski sport.

Novi članovi moći će se upisati i svakog utorka i četvrtka na samom treningu u dvorani za borilačke sportove Osnovne škole Bogumila Tonija od 19 sati za školarce te od 18 sati za predškolarce u borilačkoj dvorani Fitness kluba Samobor u Ulici Matije Gupca 7. Sve potrebne informacije mogu se dobiti na mb: 091-2525-166 kao i u Karate klubu Samobor.

K.Solenički

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.