Grad Sveta Nedelja poziva građane da se uključe u rješavanje pitanja javnog prijevoza

29. kolovoza 2017.
Komentari isključeni
2.313 Pregleda

Gradska uprava Svete Nedelje odlučila je riješiti pitanje javnog prijevoza u Svetoj Nedelji i to na način da su otvorili e-mail adresu: javni.prijevoz@grad-svetanedelja.hr te pozvali građane da se uključe svojim sugestijama. Od zainteresiranih građana se očekuje da na nju šalju svoje komentare, prijedloge i kritike kako bi Grad Sveta Nedelja u zajedničkom trudu pronašli konkretna rješenja u pregovorima s autobusnim prijevoznicima i time unaprijedili uslugu prijevoza u Svetoj Nedelji.

Podsjetimo, gradonačelnik Dario Zurovec u programu Radio Samobora najavio je takvu mogućnost komunikacije s građanima u pokušaju da se nađu kvalitena rješenja za pitanje javnog prijevoza na području grada:

– U prva dva tjedna (od preuzimanja vlasti, op.n.) našli smo se s Holdingom i Gradom Zagrebom da vidimo mogućnost dolaska ZET-a na naše područje. Tu je izražena načelna volja uz vrlo direktan odgovor ZET-a da oni dolaze ako se njima tu isplati u smislu raznih subvencija i da se uskladi vozni red i svi ostali detalji. Nedugo poslije toga imali smo razgovor sa Samoborčekom i Autoturistom gdje smo izrazili svoje nezadovoljstvo i rekli da ćemo popisati svoje zahtjeve. Također bi voljeli čuti i mišljenje građana i zato smo otvorili e-mail adresu gdje nam građani mogu napisati sve svoje prijedloge, kritike i sugestije – rekao je Zurovec gostujući u emisiji Pogled sa Svetonedeljskog brega.

K.Solenički

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.