Samoboru bod na otvaranju nove sezone

26. kolovoza 2017.
Komentari isključeni
1.210 Pregleda

Nogometaši Samobora osvojili su bod na startu sezone 4. lige-središte protiv gostujuće momčadi Croatia Hrastje. Prvo poluvrijeme, po izuzetno sparnom vremenu, prošlo je u izjednačenoj igri bez izrazitijih prigoda, uz nešto izraženiju inicijativu gostiju.

Na početku drugog poluvremena trener Bašić u igru ubacuje Kotarskog i Strjačkog umjesto Martinka i Kižlina, a NK Samobor kreće ofenzivnije na gol gostiju. Međutim pritisak nije urodio plodom, umjesto toga gosti dolaze u vodstvo u 70. minuti, strijelac je bio Ante Ivančić.

No, samo 4 minute kasnije Tomislav Makarun ulazi s lijeve strane u sredinu i lijepim udarcem vara gostujućeg vratara Pintara za, pokazalo se, konačnih 1:1. U završnih 10-ak minuta obje su momčadi stvorile par polušanci, ali na stadionu u Hebrangovoj bodovi su na kraju podijeljeni.

Sudila je trojka Bertol, Jureša, Suša, bez većih zamjerki.

K.Solenički

 

Ostali susreti:

Dinamo Odranski Obrež – Slunj 2:2

Zelina – Jarun 3:2

Karlovac 1919 – Mladost 7:2

Savski Marof – Mladost Z 2:0

Sava Strmec – Stupnik 2:0

Ponikve – Gaj Mače 3:1

Polet – Gradići igra se u nedjelju, 27. kolovoza

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.