Policija pojačano nadzire promet i dolazeći vikend

25. kolovoza 2017.
Komentari isključeni
1.257 Pregleda

Djelatnici Policijske postaje Samobor i danas će biti u pojačanom nadzoru brzine na gradskim prometnicama, a temeljiti su bili i u zadnja 24 sata pa su tako zabilježili čak 26 prekršaja. Najveći broj bio je vezan uz prekoračenje brzine, u čak 17 slučajeva. Zabilježena su i 4 korištenja mobitela u vožnji, 3 vozača kažnjena su jer nisu koristila sigurnosni pojas, a 2 zbog nepropisnog parkiranja.

Dogodila se i jedna nesreća, srećom bez većih posljedica i to na “staroj karlovačkoj” u Rakovom Potoku gdje su dva vozila sinoć naletila na trulo stablo koje je palo na cestu. Kako je “stara karlovačka” jedna od crnih točaka na samoborskim prometnicama iz Policijske postaje Samobor apeliraju na vozače da ovaj vikend budu posebno oprezni na takvim lokacijama. Konkretno, uz spomenutu, to su još raskrižje Ulice grada Wirgesa i Ulice Ante Starčevića te raskrižje Ulice dr. Franje Tuđmana s odvojkom autoceste A3 i Ulice kralja Tomislava.

Podsjećamo da će policija, osim nadzora brzine, ovaj vikend provoditi i akciju “Alkohol i droge”.

K.Solenički

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.