Najnovije

Područna škola Noršić selo zasjala i iznutra!

23. kolovoza 2017.
Komentari isključeni
2.173 Pregleda

PŠ Noršić Selo, nakon što je prije dvije godine temeljito obnovljena izvana – dobila je novu fasadu i krov, ovih je dana zasjala i iznutra! Zahvaljujući vrijednim rukama domara Darka Celizića i spremačice Ivanke Košćice izmijenjeni su dotrajali podovi u učionicama i zbornici te je postavljen novi laminat.
Sav višak nepotrebnih stvari u potpunosti je izbačen iz svih školskih prostora, a koliko je posla bilo svjedoči i podatak da je vrijedna školska ekipa spremačica, kuharica i domara (Barica Ivkovčić, Nevenka Regović, Dražen Bašić, Mirjana Bencalić i Katica Orešković) nekoliko dana boravila na svježem zraku u Noršiću.

Preraspodjelom prostora osmišljen je i novi prigodni kutić za učenike (biblioteka, TV, multimedijski sadržaji) koji će se moći koristiti već u početnim danima nove školske godine.
U završnim radovima priključili su im se i učitelji te ravnatelj, a po završetku posla uslijedio je i prigodni domjenak – ukusan roštilj. Sjajna ekipa, vrlo zadovoljna učinjenim, prije polaska kući spremno je pozirala lokalnom paparazzzu…

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.