Mario Vavro osvojio boncu na Univerzijadi u Taipeiju!

23. kolovoza 2017.
Komentari isključeni
1.049 Pregleda

Na Univerzijadi u Taipeiju, streličar Streličarskog kluba Samobor, Mario Vavro osvojio je brončano odlučje. MARIO VAVRO je osvojio brončanu medalju nakon uspješnih kvalifikacija s 695 bodova. U eliminacijama za finale nakon 146:146 njegova desetka u “shoot off” mu nije bila dovoljna. Dalje je s boljom desetkom, X-om otišao kasniji dobitnik zlatne medalje Kim Jongho.Ovo je ujedno i prva medalja za Hrvatsku na ovoj Univerzijadi. Naziv je nastao od “University” i “Olympiade”.Ljetna Univerzijada (29. po redu, 14. je bila u Zagrebu) održava se od 19. do 30. kolovoza 2017. u organizaciji Olimpijskog komiteta Kine i Međunarodne Univerzitetske sportske federacije (FISU).

Univerzijada je nakon Olimpijskih igara najveći multisportski događaj na svijetu s više od 7.700 sportaša iz 149 država.Mario Vavro i njegova trenerica Lana Koller Fundelić u Taipeiju borave s reprezentacijom sveučilišta Hrvatske. Čestitamo na odličnom uspjehu!

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.