Besplatni trening na terenima NK Samobora za klince 2007. godišta i mlađe

22. kolovoza 2017.
Komentari isključeni
577 Pregleda

NK Samobor organizira besplatno treniranje na terenu s umjetnom travom, od 28. do 31. kolovoza za sve dječake i djevojčice rođene 2007. godine ili mlađe.
Cilj je kroz igru i veselje upoznati djecu sa nogometnom igrom, te potaknuti zanimanje za sport.

Treninge će voditi licencirani treneri kluba u popodnevnim satima (od 17 – 18 sati), a prijaviti se može Sms porukom s imenom i prezimenom, te godinom rođenja djeteta ili telefonskim pozivom na broj mobitela 098/9610 700 (Filip Škvorc) ili 098/944 7378 (Damir Kovačić).

K.S.
foto: NK Samobor

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentara

  1. Pazi ovo, besplatni trening, pa tko to naplaćuje selekciju i animaciju, nitko na svijetu…poslije “izuma” plaćanja predsjednika i sportskog”derektora” evo još jednog…oli Športski savez više ne izdvaja za podmladak…

  2. A samo da te obavijestim da su velike zvijezde išle na guzove igrati utakmicu kupa u Galgovu, što nisu ni smjeli igrati jer su dužni službenim osobama. A zgodno bi i bilo vidjeti gdje su napravili liječnički. Ali i pak je to naš Real Madrid…