Zdravko Konosić (crvena trenirka) budno nadzire vježbanje nogometaša Galgova uoči kup dvoboja sa Samoborom. (foto preuzet s facebooka NK Galgovo)

Samoborci gostuju u Galgovu

18. kolovoza 2017.
Komentari isključeni
1.148 Pregleda

Prvu službenu utakmicu u novoj sezoni nogometaši Samobora odigrat će u subotu 19. kolovoza protiv momčadi Galgova u okviru 1. kola Kupa Nogometnog središta Samobor. Utakmica počinje u 18 sati a odigrat će se na igralištu u Konščici gdje Galgovčani inače odigravaju svoje domaćinske susrete.

Iako trener Galgova, svojedobno vrsni nogometaš Zagreba i Samobora Zdravko Konosić super ozbiljno priprema svoje prvotimce za sutrašnji dvoboj, ipak bi sve osim pobjede Samoboraca bila prava sportska senzacija, budući da je Samobor u 4. a Galgovo u 7. ligi. No u kup natjecanjima česta su iznenađenja stoga i trener Samobora Stjepan Bašić, nekadašnji Konosićev suigrač u Zagrebu i Samoboru, cijeli tjedan upozorava svoje igrače da nikako ne smiju potcijeniti “zelene zmajeve” iz Galgova.

Ostale utakmice 1. kola Kupa NSS igraju se u srijedu 23. kolovoza od 18 sati, a sastaju se:

Stupnik: STUPNIK – KLOKOČEVAC         

Bregana: BREGANA – HNK TIGAR RAKITJE    

Brezje: SLOGA – NOVAKI               

Bestovje: BESTOVJE – SLOGA SUZA           

Strmec: SAVA – RAKOV POTOK         

 

U prvom su kolu slobodni nogometaši TOP-a iz Kerestinca i Zrinskog iz Farkaševca, finalisti prošlog izdanja Kupa NSS.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.