Memorijalni veteranski turnir u nedjelju u Galgovu

10. kolovoza 2017.
Komentari isključeni
1.608 Pregleda

NK Galgovo, odnosno veterani kluba, pripremaju za nedjelju, 13. kolovoza novo izdanje Memorijalnog veteranskog turnira u spomen poginulim braniteljima iz Galgova. Na tamošnjem igralištu snage će odmjeriti 9 momčadi i to veterani nogometnih klubova Samobor, Horvati, Konščica, 151. Brigade Samobor, Mladosti Klinča Sela, Rakovog Potoka, kerestinečkog TOP-a, Zdenčine i domaćina iz Galgova. Momčadi će biti podijeljeni u dvije skupine, a prva utakmica na rasporedu je u nedjelju u 9 sati. Grupna faza natjecanja trebala bi biti okončana do 17 sati, a polufinalni susreti na rasporedu su u 17:30 i u 18 sati. Za treće mjesto će se samo izvoditi kazneni udarci, dok će pobjednici iz polufinala svoj završni okršaj na Memorijalnom turniru veterana u Galgovu imati u 19 sati.
Za sve ljubitelje nogometa organizirano je i druženje uz roštilj i hladna pića te fešta uz odličnu muziku u poslijepodnevnim satima i do duboku u noć. Svi su pozvani ove nedjelje na terene NK Galgova!
K.S.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.