Luka Sekelj položio 2. Dan

9. kolovoza 2017.
Komentari isključeni
2.706 Pregleda

Ovogodišnji ljetni kamp europske IKO Matsushima Kyokushinkaikan organizacije održan je od 3. do 7. kolovoza u poljskom gradiću Szczyrku.

Pored sudionika iz Finske, Estonije, Danske, Velike Britanije, Poljske, Ukrajine, Srbije, Hrvatske, Austrije i Španjolske, na kampu su sudjelovali i gosti iz Kanade, SAD-a i Čilea. Hrvatski ogranak ove organizacije predstavljali su članovi samoborskog Fortisa i svetonedeljske Domenice: Tomo Fabekovec, Ivica Stanić, Vladimir Sekelj, Natko Skukan, Ivica Brajdić, Ana Skukan, Luka Sekelj i Dominik Stanić.

Kamp je vodio shihan Klaus Rex, predsjednik europske organizacije iz Danske, a među instruktorima još su bili i shihani: Sergej Lukyanchikov Levitin, dopredsjednik europske organizacije iz Ukrajine, Roman Szyrajew, predsjednik sjevernoamaričkoga ogranka iz Kanade, Jonathan Campbell iz SAD-a, Roman Kucfir iz Velike Britanije te Gabriel Barluenga iz Španjolske, koji su svoja znanja prenosili polaznicima kroz treninge te seminare za trenere i suce.

Na kraju kampa održan je ispit za majstorska zvanja na kojem je Luka Sekelj položio 2. Dan.

Album fotografija pogledajte na FB stranici Karate Kyokushinkai Croatia.

Vladimir Sekelj

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.