Od priprema nogometaša do ljetnog sportka i streličarskog prvaka

8. kolovoza 2017.
Komentari isključeni
475 Pregleda

I ovog ljetnog utorka s vama je bio naš redoviti Športofon. Možda je tek naizgled ljeti manje sportskih aktivnosti u gradu, no da tomu nije baš tako uvjerit će vas i ova nova emisija u kojoj smo najprije bili okrenuti nogometu, a potom Ljetnom sportku za naše školarce te streličarstvu.

Ugostili smo najprije tajnika Nogometnog kluba Sava iz Strmca Darka Povrženića, ujedno i tajnika Nogometnog središta Samobor unatrag nekoliko mjeseci, te s njim popričali o početku priprema prve momčadi Save za novu prvenstvenu sezonu u Četvrtoj hrvatskoj ligi – središte.

Zatim je naš gost bio član uprave Nogometnog kluba Klokočevec Ilija Rimac, kluba koji će od dolazeće sezone igrati u višem rangu – Prvoj županijskoj ligi – zapad.

Kako protječe Ljetni sportko za samoborske osnovce saznali smo od tajnika Školskog sportskog saveza Samobora i Svete Nedelje Zdravka Frajta.

Na posljetku, s posebnim zadovoljstvom smo porazgovarali i s višestrukim državnim prvakom u streličarstvu. To je član Streličarskog kluba Samobor, Mario Vavro.

(nogometne fotografije preuzete su s Facebook stranica NK Save Strmec i NK Klokočevca)

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.