Traži se razbojnik

7. kolovoza 2017.
Komentari isključeni
1.628 Pregleda

Policijska uprava zagrebačka moli za pomoć sve koji su možda vidjeli momka s fotografija, a kojeg se dovodi u vezu s krađama 15. svibnja oko 21 sat u trgovini u Zagrebu, u Ulici Gjalskog te s razbojništvom počinjenim u petak, 14. srpnja oko 11.30 sati, u trgovini u Zagrebu, Ulica Vranovina.
Dotični gospodin je muškarac starosti 25 do 30 godina, visine oko 185-190 cm, srednje tjelesne građe, kraće smeđe kose, a u vrijeme počinjenja krađe bio je odjeven u tamniju majicu s kapuljačom, dok je u vrijeme počinjenja razbojništva nosio bijelu majicu kratkih rukava, plave traperice i crne tenisice, na glavi je imao plavu šilt kapu te mu je na lijevoj nadlaktici vidljiv dio tetovaže.
Ukoliko imate korisne informacije o nepoznatom muškarcu s fotografija javite se najbližoj policijskoj postaji, nazovite policiju na telefon 192 ili im se javite e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr.
K.S.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.