Sa Sanjom Horvat Iveković o samoborskom školstvu i drugim aktualnim temama

3. kolovoza 2017.
Komentari isključeni
1.369 Pregleda

U komunikaciji s našim slušateljima odradili smo još jednu ljetnu Tribinu gradonačelnika u kojoj je naša gošća bila zamjenica gradonačelnika Sanja Horvat Iveković. S njom smo ponajviše razgovarali o samoborskom školstvu, odnosno ljetnim akcijama preuređenja školskih i vrtićkih objekata i njihova okoliša, a dotaknuli smo se i mnogih drugih tema poput javnog prijevoza, gradskog bazena, kino dvorane, bunkera i tako dalje.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentara

  1. Avatar

    Budući da za velike fanove nogometa nije vijest, uzimam si slobodu da svekoliko pučanstvo izvjestim sva 4. hrvatska kluba prošli u dalje, odličan uspjeh za klubove HNL-a….Nositelji UZMP-a na aparatima, ni “brlja” ne pomaže….
    UZMP, udruženi zločinački medijski pothvat

  2. Avatar

    Budući da za velike fanove nogometa nije vijest, uzimam si slobodu da svekoliko pučanstvo izvjestim sva 4. hrvatska kluba prošli dalje, odličan uspjeh za klubove HNL-a….Nositelji UZMP-a na aparatima, ni “brlja” ne pomaže….
    P.S.UZMP, udruženi zločinački medijski pothvat