Od Velike Rakovice do Vukovara

2. kolovoza 2017.
Komentari isključeni
516 Pregleda

O jednom od ponajboljih malonogometnih turnira u samoborskom kraju, Memorijalu Milić-Hržić-Sučić, koji je ove godine doživio svoje jubilarno, 25. izdanje, razgovarali smo s predstavnicima organizacijskog tima, Matejom Hržićem i Željkom Šilobodom (na naslovnoj fotografiji).

Osvrnuli smo se i na početak ultramaratonskog hodačkog podviga hrvatskog branitelja i sportaša-rekreativca, Petrinjca Branka Šubića (na slici gore), koji je započeo u Vukovaru i u 5 dionica odvijat će se do subote, 5. kolovoza, Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, kada završava u Petrinji. O tome smo razgovarali s Brankovim suradnikom, prijateljem i pratiteljem u ovoj akciji, Željkom Đođom.

Uz to, govorili smo i o nastupu samoborskih sportašica na EYOF-u, Europskom olimpijskom festivalu mladih, održanom u Mađarskoj, uspjehu našeg samoborskog sreličara Marija Vavre koji je postao državni prvak u Field streličarstvu te o rasporedu prvog kola kupa Nogometnog središta Samobor.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.