Misna slavlja i proštenje kod kapele Svete Ane i na Tancplacu

29. srpnja 2017.
Komentari isključeni
2.004 Pregleda

Sutra se na Anindolu održava tradicionalna vanjska proslava svetkovine svete Ane, sa svetim misama u 8, 9.30, 11 i 17 sati. Glavnu misu u 11 sati, u suslavlju s drugim svećenicima, predvodit će rektor zagrebačke katedrale, monsinjor Josip Kuhtić, rodom iz Braslovja. Poslijepodnevno bogoslužje predvodi donedavni samoborski đakon, mladomisnik Krunoslav Kolar.

Duhovni program pratit će i proštenjarski ugođaj s kulturno-umjetničkim dijelom. Za to se pobrinula Udruga Etno fletno koja sve Samoborke i Samoborce i goste našeg grada poziva u nedjelju između 12 i 17 sati na Tancplac na Anindolu, na Aninovski bal uz Etno band. Suorganizator programa je Javna ustanova Zeleni prsten Zagrebačke županije, a pokrovitelj Grad Samobor.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.