Limači Bregane u Čatežu odmjerili snage sa Zvezdom

29. srpnja 2017.
Komentari isključeni
1.105 Pregleda

Na poziv FK Crvena Zvezda iz Beograda kombinirana ekipa limača NK Bregane odigrala je prijateljsku utakmicu s odgovarajućom selekcijom nekadašnjeg prvaka Europe. Crvena Zvezda se nalazi na pripremama u Čatežu sa svojim mlađim selekcijama i za kraj kampa odlučili su odigrati oglednu utakmicu u kojoj su im suparnici bili mali nogometaši iz Bregane. Dečki su prekinuli svoj ljetni odmor i na predivnim obnovljenim terenima Termi Čatež suprostavili snage dječacima Zvezde.

U vrlo dobroj utakmici postignuto je čak 9 pogodaka uz puno lijepih i izglednih prigoda i poteza. Konačan rezultat bio je 5:4 za Crvenu Zvezdu. Strijelci za Breganu bili su Fresl, Plečko i dvaput Bošnjak, a momčad limača nastupila je u ovom sastavu: Hribar, Sauer, Fulir, Štrkalj, Bošnjak, Koletić, Tepić, Runtas, Fresl, Plečko, Gvozdanović, Vidović i Husta.

NK Bregana ovim putem zahvaljuje FK Crvena Zvezda na povjerenju, nada se da će biti prilike i za buduću suradnju kroz razne prijateljske utakmice i turnire, čestita igračima na kvalitetnoj utakmici, a roditeljima na navijanju i podršci.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.