“Zavrtimo otpad” u suradnji sa samoborskim atletičarima

26. srpnja 2017.
Komentari isključeni
932 Pregleda

Komunalac i dalje promovira svoju akciju “Zavrtimo otpad” među sportašima, čiji je cilj smanjenje količine miješanog komunalnog otpada. Atletičarke i atletičari Samobora 2007., novi su članovi, sad već poprilično brojne sportske obitelji Komunalca. Atletski klub Samobor 2007. trinaesti je, naime, sportski kolektiv s područja grada Samobora kojem je Komunalac donirao sportsku opremu, a majice s istaknutim vizualnim identitetom akcije “Zavrtimo otpad” u prostorijama Komunalca preuzela je uime kluba, bivša hrvatska rekorderka na 100 metara Maja Fijačko.

Suradnja Komunalca i mladih samoborskih sportaša, koji s ponosom predstavljaju svoj grad na sportskim borilištima, iznimno je važan korak prema čišćem Samoboru.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.