Detalj s utakmice Samobor - Jamnica

Pripremni poraz protiv Jamnice

24. srpnja 2017.
Komentari isključeni
1.205 Pregleda

Protekle subote 22. srpnja, nakon dva dana prirema, nogometaši Samobora odigrali su prvu test utakmicu protiv momčadi Jamnice iz Pisarovine koja se natječe u JNŽL.

Prvo poluvrijeme završeno je bez pogodaka, a u drugom su gosti dva puta zatresli mrežu domaćeg vratara Kovačića, dok samoborskim strijelcima nije pošlo za nogom postići pogodak. Trener samoborskog četvrtoligaša Stjepan Bašić “zelenima” iz Pisarovine suprostavio je sve trenutno raspoložive snage, a od pristiglih pojačanja zaigrali su Mišura i Šimić dok je Kotarski utakmicu odgledao s klupe za pričuvne igrače.

Samoborci ovog tjedna nastavljaju s treninzima u očekivanju većeg broja nogometaša koji su iz raznih razloga preskočili uvodna vježbanja, a slijedeći pripremi ogled imaju u srijedu 26. srpnja kad im u goste na Gradski stadion stiže momčad trećeligaša Dubrave. Susret će se igrati u 18 sati i 30 minuta.

Što se tiče odlazaka iz kluba izvjesno je da u novoj sezoni samoborski dres više neće nositi Josip Mohač koji je otišao u Maksimir, Antonio Regović i Domagoj Hasan čiji su novi klubovi za sada nepoznanica, i Lukas Tomić koji je otišao na studij u Maribor pa će ubuduće igrati u jednom austrijskom niželigašu.

Trener Bašić daje savjete svojim nogometašima

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.