Radovi kod škole u Bregani

19. srpnja 2017.
Komentari isključeni
473 Pregleda

Dok su učenici na zasluženim praznicima, u školi u Bregani se intenzivno radi kako bi se spremno dočekao početak nove školske godine. Cesta između škole i vrtića, odnosno spajanje Ulice Grigora Viteza i Ulice Tina Ujevića pri samom je završetku (upravo je u tijeku asfaltiranje). Kao što je već više puta napomenuto, spomenuta prometnica predstavljat će veliko olakšanje za sve koji dolaze u školu u Bregani.

U isto vrijeme, saniraju se i učionice u samoj školi – domar Alojz Kos obnavlja i lakira parkete koji su bili u poprilično lošem stanju. Dovršena je i kompletna procedura nabavke ormarića za učenike koji će stići tijekom osmog mjeseca, tako da će početkom nove nastavne godine biti uvelike olakšane torbe učenika koji će višak svojih stvari moći stavljati u za to predviđene ormariće.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.