Neizbježni ljetni hakl i druge ljetne sportske majstorije

19. srpnja 2017.
Komentari isključeni
563 Pregleda

Ljetno razdoblje u našem okruženju obilježeno je popularnim turnirima u malom nogometu koje ozragniziraju razne sportske i druge družine i na njima okupljaju zaljubljenike u haklerske majstorije. U emisiji smo se, u razgovoru s predsjednikom Vijeća mjesnog odbora Celine, Dominikom Baltićem, osvrnuli na netom završeni turnir pod imenom “Celine Open 2017. – festival sporta i glazbe”, a s predsjednikom Vijeća mjesnog odbora Domaslovec Brankom Kožarcem najavili smo dolazeći tradicionalni turnir u organizaciji veterana Nogometnog kluba Mladost.

Nismo propustili ni osvrt na Prvenstvo Hrvatske u preponskom jahanju, održano na Etnofarmi Mirnovec, pa je ponovno naša gošća bila sada državna prvakinja među juniorima u toj atraktivnoj disciplini kraljevskog sporta, Josipa Koletić.

Do kraja emisije čuli smo još jednog nacionalnog prvaka, biciklista Filipa Turka, koji se najvišom državnom titulom u najelitnijom disciplini brdskog biciklizma, okitio u Bujama.

Govorili smo i o judu i novom velikom uspjehu “profectusice” Katarine Lucije Vuković u povodu njezina osvajanja svjetskog juniorskog srebra, a tema su nam bili i nastupi naših vaterpolista na Svjetskom prvenstvu u Budimpešti te teniski “Croatia Open” u Umagu.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.