Haklerska fešta u Domaslovcu

18. srpnja 2017.
Komentari isključeni
1.101 Pregleda

Dolazećeg vikenda, 22. i 23. srpnja igra se tradicionalni malonogometni turnir u Domaslovcu koji svake godine izaziva veliko zanimanje haklera i gledatelja.

Vrijedni organizatori iz mjesnog odbora Domaslovec i NK Mladost osigurali su jestive, pitke i sportske nagrade za 4 najbolje ekipe kaoi za najbolje pojedince turnira, a gledatelji će imati priliku osvojiti i prigodne nagrade u bogatoj tomboli.

Kotizacija po momčadi iznosi 300 kuna, a igra se po sistemu 6+1 (šest igrača i vratar) na odličnom travnjaku Dodo Arene. Prijave se primaju do petka 21. srpnja kad je u 21 sat predviđeno izvlačenje turnirskih parova na igralištu u Domaslovcu.

Za detaljnije informacije nazovite 091/5023420 (Kožarec) ili 098/9958205 (Brunović).

Generalni pokrovitelj ovogodišnjeg turnira je Samoborček d.o.o., a supokrovitelji su Šljunčare Horvat Savrščak, Montaža namještaja, regala i trezor Sečen Munchen, Auspuh Lastovčić Domaslovec, Klesarstvo Stipe Lucić Domaslovec, Tisak&design Edok i Samobor-tisak Domaslovec. Turnir medijski prate i podupiru Radio Samobor i Sportske novosti.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.