Tribinu obilježila pitanja slušatelja!

13. srpnja 2017.
Komentari isključeni
1.003 Pregleda

U Tribini gradonačelnika, u četvrtak, 13. srpnja, gostovala je zamjenica gradonačelnika, Sanja Horvat Iveković. Dala je svoj osvrt na prvu radnu sjednicu Gradskog vijeća u novom sazivu, govorila je o radu gradskih institucija i trgovačkih društava, o besplatnim udžbenicima za osnovnoškolce te drugim temama, a odgovorila je i na brojne upite slušateljica i slušatelja!

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentara

  1. Avatar

    Izvlačimo iz konteksta rasprave i manipulira se podacima. Gđa Iveković spominje broj ukopa, a isti je pao za 200 na razini tri godine. Dakle laž.Poziva se na košnju trave što je apsurdno jer na dnevnoj bazi građani pozivaju i žale se na neodržavanje, a na rotorima osam djelatnika (osobno pratio) zalijeva cvijeće. Ako je to odgovor na opseg poslova……Na sljedećoj sjednici ćemo valjda 4 sata potrošiti na pisane odgovore s obzirom da na 90% pitanja nisu imali odgovore. I da, Komunalac je sve odradio novim zaduženjima kroz kredite. Gradonačelnik insinuira kupnju zemljišta??? Da kupljeno je zemljište na kome je izgrađena nova zgrada Komunalca i prostor za proširenje sajmišta na kome se odvija komercijalni sadržaj.Bez kredita! Jednom godišnje direktori izlaze pred GV i kako se može desiti se da direktor Energometana nezna što mu piše u izvješću.Tužno…