Ekskluzivno – Antonio Šančić nakon povratka s Wimbledona!

12. srpnja 2017.
Komentari isključeni
1.270 Pregleda

Sportaši gotovo da i ne znaju za godišnji odmor ili prekid u sezoni, pa naše okruženje, bliže i dalje, obiluje i u srpnju sportskim natjecanjima raznog karaktera.

Šporoton to, kao i uvijek, prati, pa smo u novoj emisiji, u razgovoru s predstavnikom organizatora, predsjednikom Vijeća Mjesnog odbora Celine Dominikom Baltićem, najavili još jedan lokalni haklerski ogled, Celine Open, festival sporta i glazbe, koji će dominirati dolazećim vikendom, 15. i 16. srpnja.

Dva dana prije, u četvrtak, 13. srpnja, u našem gradu počinje i Prvenstvo Hrvatske u preponskom jahanju koje na Etofarmi Mirnovec, do nedjelje, 16. srpnja, organizira istoimeni samoborski konjički klub. O tome nam je, do u detalja, sve ispričala mlada samoborska jahačka šampionka Josipa Koletić.

Još jedna ugodan razgovor, središnji u emisiji, imali smo sa samoborskim velemajstorom teniske loptice i reketa. Antonio Šančić (na naslovnoj fotografiji), u igri parova na aktualnom Wimbledonu dogurao je do osmine finala i time ostvario jedan od najvećih uspjeha svoje karijere.

I na kraju emisije vratili smo se nogometu, tragom povijesnog uspjeha reprezentacije Nogometnog središta Zagreb, koja je postala amaterski prvak Europe na završnici UEFA Kupa regija odigranoj u Turskoj. O tome smo razgovarali s članom reprezentacijom, kapetanom prve momčadi Nogometnog kluba Samobor, Nikicom Brujićem.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.