Uzavrelo je i na samoborskim ljetnim gradilištima

7. srpnja 2017.
Komentari isključeni
825 Pregleda

Ni u ljetnim mjesecima građevinska sezona ne jenjava. Izvode se brojni radovi na rekonstrukciji gradskih prometnica, a Samobor će uskoro dobiti i novu regulaciju prometa u Bobovici. Naime, pri kraju su radovi na izgradnji kružnog toka u Ulici Matice iseljenika, na ulasku u naselje Bobovica. Zbog obuhvata radova, na snazi je privremena regulacija prometa, a promet se odvija prema postavljenim prometnim znakovima.

Radi se i na izgradnji prometnice između škole i vrtića u Bregani, odnosno u produžetku Ulice Grigora Viteza, kao i u Brdovečkoj ulici i na Jelenščaku gdje se asfaltira prometnica nakon završetka radova na izgradnji kanalizacijske mreže.

Nadalje, u Podvrhu se uređuje Ulica Radovanići gdje su završeni radovi na izgradnji vodovoda i kanalizacije. U tijeku su radovi u Rudama, u naselju Šicli II, gdje se radi na sanaciji klizišta, a oštećenja uzrokovana vremenskim nepogodama otklonjena su i u Grdanjcima, na prometnici prema Noršić Selu, izgradnjom novoga mosta.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.