Malo i veliko – sve u Športofonu!

5. srpnja 2017.
Komentari isključeni
523 Pregleda

Sezona je malonogometnih turnira, pa smo emisiju otvorili osvrtom na haklersko okupljanje na sedmom Memorijalu Ivan Radovanić Ivek, odigranom proteklog vikenda u Farkaševcu. Kako je bilo na Sportskom centru Široki grm dočarao nam je Mario Vlahović iz Nogometnog kluba Zrinski, organizatora ovog turnira.

Iz Farkaševca smo se preselili u Bobovicu i od predsjednika tamošnjeg Dobrovoljnog vatrogasnog društva Zdenka Jednara doznali kako je proteklo jedno od najjačih kup natjecanja na ovom području, 16. vatrogasni Kup Bobovice.

Sa sportskim direktorom Nogometnog kluba Samobor Nikolom Tomićem potom smo analizirali stanje u Nogometnom klubu Samobor, koji je sada četvrtoligaš s ambicijama da se za godinu dana vrati među trećeligaše.

Na kraju emisije naši su gosti bili europska kadetska prvakinja u judu, Lara Cvjetko i njezin trener Matija Frlić, oboje iz Judo kluba Profestus Samobor. Oni su se s puno zadovoljstva prije nekoliko dana vratili iz Litve gdje je Lara osvojila zlatnu europsku medalju.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.